Cilinder Ø 8 cm - 90 cm lang

Cilinder Ø 8 cm - 90 cm lang
4.50 prijzen zijn inclusief BTW *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeCYL0890
Kortingsschema
  • 1 = € 4.50
  • 10+ = € 2.46
Cilinder Ø 8 cm. De piepschuim cilinders van 8 cm diameter zijn 90 cm lang en eenvoudig met een dun scherp mes op de gewenste lengte te snijden.
Piepschuim is een kunststof product met als eigenschap licht van gewicht en waterafstotend. Piepschuim is ook bekend onder de naam: styropor, polystyreen, tempex, hardschuim of isomo. Piepschuim wordt veel gebruikt in de decorbouw maar ook bijvoorbeeld bij bloemencorso's en verschillende hobby's. Piepschuim kan met vele materialen bekleed worden zoals blad, mos, schors, bloemen en andere decoratiematerialen.
Voor het bevestigen van materialen op piepschuim kunt u gebruik maken van onder andere; steeknaalden, steekkrammen, wikkeldraad, binddraad, witte houtlijm, lijm uit lijmpistool (lage temperatuur), pasta tegellijm of lijm/kit op waterbasis. Piepschuim cilinders kunt u met iedere watergedragen verf een kleur geven of voorzien van een motief.
Piepschuim cilinders zijn in verschillende diameters leverbaar. Voor tips & Trucs kijk onder `service` onder aan deze pagina
Bij 10 of meer cilinders ontvangt u 40% korting. Deze korting wordt automatisch berekend.